זוכרים ומתגעגעים לימים שקורונה היה רק גודל של סיגר? גם אנחנו :(
יש כמה גדלים לסיגרים: רובוסטו - הסיגר הכי גדול, קורונה - סיגר בגודל בינוני ופטיט - הסיגר הקטן ביותר.
השאלה איך כדאי לפתוח סיגר קורונה בפא'נצ או בגיליוטינה (קוצץ)?
צפו בסרטון ותגלו את כל הסודות איך להגיע לטעם עשיר מסיגר משובח בגודל קורונה.
למה עדיף לנקב סיגר קורונה בפאנצ' ולא בקאטר?
סיגר בגודל קורונה עדיף לנקב עם פאנצ', כי כך כל הקונוס נשאר "נקי", שהחתיכות לא יכנסו לפה.
זו טעות לנקב סיגר בגודל רובוסטו עם פאנצ', כי כך לא נקבל את עושר הטעמים.
נעשה סדר, סיגר בגודל קורונה מנקבים עם פאנצ' (מחורר - כמו שרואים בסרטון), סיגר בגודל רובוסטו פותחים עם קוצץ (גיליוטינה, קאטר).
איך הכי נכון להדליק את הסיגר?
עכשיו אחרי שפתחנו את הסיגר, איך מדליקים אותו? נדליק את הסיגר עם מצת טורבו, ולא נתפשר על גפרורים, כדי שהסיגר לא "ינגב". מה זאת אומרת שהסיגר לא יגנב? הכוונה שהסיגר ידלק לכל האורך וישר והלהבה לא תברח מהצדדים, אלא שנראה להבה עגולה בכל הקוטר של הסיגר.
שורה תחתונה
סיגרים זה עסק רציני! סיגר קורונה פותחים עם פאנצ' וסיגר טורבו פותחים עם קוצץ (קאטר, גיליוטינה).
סיגרים מדליקים עם מצת טורבו ולא עם גפרורים כדי שהלהבה לא "תגנב".
יש לך עוד שאלות? רוצה להתייעץ? אני כאן
#אש_טבק_וסיגרים #חנות_סיגרים #חנות_טבק #סיגר_קובני #סיגר_עבודת_יד #סיגר_בודד #סיגר_קוהיבה #חנות_טבק_תל_אביב #חנות_סיגרים_תל_אביב #סיגר_זול #קניית_סיגרים #סיגר_איכותי #יורם_בן_דהן
Comentários