Small Animals
בין בר הסיגרים לבר האלכוהול נוצרים חיבורים חדשים וחוויות מסקרנות.
סדנאות ואירועים - מפגש בין סיגרים, אלכוהול ואנשים
אומרים על יורם שהוא "מטפל בטבק", כמו פסיכולוג קשוב ומנוסה המייעץ ומתאים בדיוק את הסיגר לאישיות, לנסיון ולפוזה. יורם הפך לאבן שואבת בתחום ומוזמן לאירועים ולהשקות, לערבי סיגרים ואלכוהול ומנחה סדנאות סיגרים. יורם מגיע עם בר סיגרים יוקרתי, בר אלכוהול ועם כל האביזרים הממותגים, שמוסיפים קסם וסטייל לחוויה.
איך בר סיגרים מרים את האירוע ומוסיף לו יוקרה ושיק?
מפיקים, מסעדנים ומארגני אירועים ומסיבות, הרוצים ליצור אירוע בלתי נשכח מזמינים את "יורם והסיגרים". בר סיגרים עשיר מוסיף ערך וסטייל: להשקות של מוצרים ושירותים, לפתיחות של מסעדות וחנויות יין, לאירועים פרטיים ולמסיבות גג וגן.
בהתאם להזמנת הלקוח, יורם מגיע עם כל הציוד "לטקס": מיטב מותגי הסיגרים מוצגים בארון אחסון מעוצב לשמירת הטריות, יחד עם מיטב האביזרים הנלווים כמו: קוצצים ומצתי יוקרה.
בר הסיגרים היוקרתי הופך עד מהרה לאטרקציה באירוע, למוקד עניין ולהזדמנות לחיבורים בין בעלי עסקים. יורם הופך להיות אבן שואבת באירוע, מתאים במדויק בין אנשים לסיגרים. הסיגרים עצמם פותחים הזדמנויות להתנסויות חדשות ולמפגשים מסקרנים.
איך סדנת סיגרים מעניקה חוויה ארומטית של טעמים התנסויות ואנשים?
תרבות הפנאי מתפתחת ואיתה הרצון להינות ולגלות תחומי עניין חדשים. כך התפתחו סדנאות יין, אלכוהול, בישול וכד'. סדנת "טעימות" לעישון סיגרים יוקרתיים חושפת חוויה חדשה ומיוחדת: למסיבת רווקים, לגיבוש צוות, לימי הולדת, למסיבות פרידה, למפגשי חברים ולכל סיבה למסיבה.
יורם "אושיית סיגרים" ובעל החנות הוותיקה אָש טבק, יכניס אתכם לרזי עולם הסיגרים המסקרן והארומתי. בסדנא תהינו מעישון פסגת הסיגרים הקובנים בעבודת יד, משימוש באביזרים של המותגים המובילים ומכל הסיפורים והטיפים שיורם יתבל ויוסיף לחוויה.
עישון סיגרים זה עסק מקצועי למבינים. מה יש בתפריט סדנאות הסיגרים?
נתנסה "בטעימות" סיגרים לפי הסדר כמו שצריך, כדי למקסם את ההנאה. נתחיל "במנות פתיחה" - סיגרים דומיניקנים בעבודת יד המיועדים לפחות מנוסים. משם נמשיך "לטעום מנות עיקריות יוקרתיות" - סיגרים קובניים בעבודת יד, המיועדים למעשנים מנוסים.
נחווה את כל שלבי "טקס" העישון: ההכנה פתיחת הסיגר ע"י קוצצים (קאטר) ממותגים ופנצ'ים יוקרתיים; ההדלקה נשתמש במצתים יוקרתיים; אומנות העישון האיטי למיצוי הנאה; והפסקת העישון בזמן – אחרי השליש השני כש"הטעמים נפתחים" ולפני השליש השלישי שהסיגר נהייה חריף.
נלמד איך ואיפה שומרים על הסיגר, שלא יאבד מהטריות והטעם. נכיר את היומידור שמאפשר לשמור על תנאי האחסון האופטימליים גם בבית, בדיוק כמו מקרר יינות.
נחכים בטיפים וידע על עולם הסיגרים - האם העובי קובע? האם חייבים סיגרים יקרים כדי להינות? ועוד המון טיפים ועובדות על עישון, גידול, ייצור וגלגול.
נשלב במשקה ובאוכל שמחמיאים לסיגרים - נלמד מה ליד הסיגר? איזה אוכל מתאים לצד הסיגר? איזה אלכוהול "מרים" לסיגרים? ובכלל איך להינות מאווירה רגועה ומעישון בנחת?
תתקשרו ונצא להרפתקה מהנה בדיוק לפי רמת הניסיון והתקציב שלכם.
יורם יביא: בר סיגרים עשיר, ואם תרצו גם אלכוהול משובח ואתם תביאו סקרנות ותשוקה להנות.
השילוב המנצח
אירועים וסדנאות של סיגרים ואלכוהול
אין ספק שסיגרים ואלכוהול הם שילוב מנצח. רק מפגש מדוייק ומקצועי בין בר הסיגרים לבר האלכוהול יצור חוויה מהנה של יוקרה וסטייל.
יורם ידוע כאומן בהתאמה בין הסיגר, לבן אדם ולאלכוהול.
הכלל – את הסיגר מתאימים לאישיות ואת האלכוהול לסיגר! יורם יפתח איתך בשיחה קצרה וכמה שאלות לגבי: הנסיון, הטעם והסיטואציה ויתאים בול את הסיגר שמדוייק לך. אפשר גם להפך - כשידע איזה אלכוהול בכוס שלך, הוא ייתן לך בול סיגר מתאים.
מה המשותף לאלכוהול ולסיגרים שהם משתלבים באירועים יוקרתיים ובסדנאות חוויתיות?
בסיגרים כמו באלכוהול וביין נדרשת מקצועיות ונסיון כדי ליצור התאמה מושלמת בין הניסיון והטעם של הלקוח, למשקה ולסיגר.
בסיגר וטבק כמו באלכוהול וביין נפתחת חוויה כוללת של: טעמים, ריחות, צבעים, צורות ודרגות חוזק. לשניהם תהליכי היישון והעישון משפיעים על הטעם והארומה.
בסיגרים כמו באלכוהול יש משמעות לתהליך הייצור, לטריות ולאחסון. הסיגרים נשמרים ביומידור ואילו היין נשמר במקרר היינות.
המעשנים המנוסים ואוהבי השתייה גם הם דומים. המשותף לרובם, שהם עניני טעם, יודעים לפנק ולהתפנק ומעריכים איכות ויוקרה.
דברו איתי ו"נתפור" בדיוק אירוע בהתאמה אישית לפי: הניסיון של המשתתפים, התקציב, המיקום, סוג האירוע וכמה תרצו להנות. אני אביא את בר הסיגרים, בר האלכוהול והייעוץ ואתם תביאו פתיחות להתנסות ורצון להנות.