top of page
איך לפתות את הסיגר בקאטר או בפאנצ'?
הסיגרים בעבודות יד (קובנים או דומיניקים) מגיעים סגורים בצד שמעשנים, ולכן כדי לעשן צריך להשתמש בקוצץ (גיליוטינה, קטאר) או לנקב עם פאנצ' (מחורר). גלו מתי לקצוץ ומתי לחורר?
store
קוצצים ופאנצ'ים לסיגרים
טיפ - מתאים לפתוח את הסיגרים העבים (בגודל רובוסטו) עם קוצץ, ואילו את הסיגרים הדקים (בגודל קורנה) לנקב עם פאנצ'.
הידעת? כל הקוצצים עושים את אותה עבודה. כמובן שיש הבדל בין מותגי היוקרה של הקוצצים כמו שיש הבדל ברמת האיכות בין מותגי סכיני המטבח.
עוד על קוצצים
bottom of page